november 24, 2016

Védőfelszerelés kölcsönzés

Bukósisakok, protektorok kölcsönzése Szentendrén

Síkölcsönző Szentendre, Protektorok

Nálunk az elvitel és visszahozatal napja ingyenes!

Ha péntektől hétfőig mész síelni, akkor csak 8 nap kölcsönzési díjat kell fizetned a 11 helyett.

Minden tőlünk kölcsönzött felszerelést élezve és waxolva adunk át.

Azt tanácsoljuk, hogy gyere el minél előbb és foglald le a felszerelésed!

Védő felszerelés

3 nap 4 nap 5nap 6nap 7nap 8nap +naponta
Bukósisak 1.000Ft 1.300Ft 1.600Ft 1.900Ft 2.200Ft 2.500Ft 300Ft
Gerincprotektor 1.500Ft 1.900Ft 2.300Ft 2.700Ft 3.100Ft 3.500Ft 400Ft

Csoportoknak és iskoláknak egyéni kedvezmények létszámtól függően! Áraink az ÁFA értékét tartalmazzák.

Síkölcsönzési feltételek:

A legrövidebb kölcsönzési idő 3 nap. Nem számoljuk fel a kölcsönzési díjat a felszerelések elvitelének és visszahozatalának napjáért, vagyis 2 napig INGYEN használhatod a felszerelést. Az egy hetes bérléseknél, amikor pénteken viszed el és a rá következő második hétfőn hozod vissza, vagyis 11 nap, az elvitel és a visszahozatal napjainak bérleti díj-mentességén túl egy vasárnap is ingyenes. Vagyis, ha nálunk kölcsönzöl 11 napra, akkor csak 8 napi díjat számolunk fel neked! A kölcsönzéshez feltétlenül hozz magaddal egy fényképes személyazonosító igazolványodat, illetve lakcím kártyádat! Adataidat rögzítjük, de csak a bérleti szerződésben foglaltak maradéktalan teljesítéséig őrizzük meg. Késedelmes visszahozatal esetén a napi kölcsönzési díj dupláját vonjuk le a kaucióból (naponta). A bérleti szerződést ajánlatos, sőt kötelező elolvasni.

Fotó: Florian Forster

Védőfelszerelés kölcsönzés a biztonságos síelés érdekében!

védőfelszerelésNem lehet eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos a megfelelő védőfelszerelés gyakorlatilag mindenféle sporttevékenységhez. A síelés fantasztikusan érdekes sport, de ugyanakkor szörnyen veszélyes is lehet. Egy rosszul kiszámított mozdulatnak könnyen esés a vége, ami védőfelszerelés nélkül drámai kimenetelű is lehet.

A védőfelszerelés kölcsönzés a síelés alapvető része kell, hogy legyen; kicsiknek, nagyoknak, amatőröknek és profiknak egyaránt. Amíg tart a síszezon, és Te is szívesen hódolnál ennek a szabadtéri sportnak, keress minket bizalommal! Síkölcsönzőnkben a védőfelszerelés kölcsönzés is ugyanolyan kedvező feltételek mellett lehetséges, mint a sífelszerelés bérlése. A bukósisak és a gerincprotektor is minimum három napra bérelhető, de az elviteli és a visszahozatali nap nem számít bele a kölcsönzési díjba.

Keress minket bizalommal, mielőtt síelni indulsz, és készülj fel alaposan minden eshetőségre! A védőfelszerelés kölcsönzéssel biztosíthatod a felhőtlen kikapcsolódást magadnak és családodnak, barátaidnak is! Kérj bővebb tájékoztatást elérhetőségeinken!