november 24, 2016

Síbox kölcsönzés

Síboxok kölcsönzése Szentendrén

Síbox bérlés, Síkölcsönző Szentendre

Nálunk az elvitel és visszahozatal napja ingyenes!

Ha péntektől hétfőig mész síelni, akkor csak 8 nap kölcsönzési díjat kell fizetned a 11 helyett.

Minden tőlünk kölcsönzött felszerelést élezve és waxolva adunk át.

Azt tanácsoljuk, hogy gyere el minél előbb és foglald le a felszerelésed!

Síbox kölcsönzés

Árak 1-3 nap 4 nap 5 nap 6 nap 7 nap 8 nap + naponta
Síbox (kicsi) 5.000Ft 6.500Ft 8.000Ft 9.500Ft 11.000Ft 12.500Ft 1.500Ft
Síbox (nagy) 6.000Ft 8.000Ft 10.000Ft 12.000Ft 14.000Ft 16.000Ft 2.000Ft

Kölcsönzési feltételek:

Nem számoljuk fel a kölcsönzési díjat a felszerelések elvitelének és visszahozatalának napjáért, vagyis 2 napig INGYEN használhatod a felszerelést. Az egy hetes bérléseknél, amikor pénteken viszed el és a rá következő második hétfőn hozod vissza, vagyis 11 nap, az elvitel és a visszahozatal napjainak bérleti díj-mentességén túl egy vasárnap is ingyenes. Vagyis, ha nálunk kölcsönzöl 11 napra, akkor csak 8 napi díjat számolunk fel neked! A kölcsönzéshez feltétlenül hozz magaddal egy fényképes személyazonosító igazolványodat, illetve lakcím kártyádat! Adataidat rögzítjük, de csak a bérleti szerződésben foglaltak maradéktalan teljesítéséig őrizzük meg. Késedelmes visszahozatal esetén a napi kölcsönzési díj dupláját vonjuk le a kaucióból (naponta). A bérleti szerződést ajánlatos, sőt kötelező elolvasni.

A személyazonosságod egyértelmű igazolása mellett az bérlendő felszereléstől függő összegű kauciót is kérünk.

Fotó szerzője: Florian Forster

Síboxok kölcsönzése, hogy már az utazás gondtalan legyen!

Síboxok kölcsönzése egyszerűen, gyorsan, kedvező feltételekkel, hogy az utazás is kényelmesen teljen!

Egy hosszabb téli utazás sokféle holmit kíván, hiszen természetes, hogy minden helyzetre szeretnének felkészülni az emberek. Télen alapvetően több ruhával érdemes készülni, és azok rendszerint vastagabb darabok is, így pedig gyorsan megtelik az autó csomagtartója. Ám akkor, ha nem egy átlagos téli utazásról van szó, hanem kifejezetten síelni készülnek az emberek, mindemellett még a sífelszerelésnek is helyet kell találni az autóban. Nagyobb családok esetében ez már szinte lehetetlen küldetésnek tűnik, de a síboxok kölcsönzése megoldást kínál a problémára.

Talán nincs még egy olyan alkalom az évben, amikor annyi holmira lenne szükség, mint a síeléshez, és ha a síbox nincs rendszeresen használva, egyszerűen nem éri meg sajátot vásárolni. Alkalmi használatra minden szempontból a síboxok kölcsönzése az okosabb döntés, hiszen praktikus, költségtakarékos és az aktuális igényekre szabható. Nézzük meg ezt egy kicsit részletesebben!

  • Egy bérelt síbox nem foglalja feleslegesen a helyet a garázsban, nem kell kerülgetni egész évben egy-két alkalom miatt, amikor használatban van.
  • síboxok kölcsönzése kedvező árban, hiszen hosszú idő alatt térülne meg egy olyan minőségű modell megvásárlása, amihez bérlés útján hozzá lehet jutni.
  • Ha idővel változnak az igények vagy éppen új autóra vált a család, a saját síbox már nem feltétlenül tudná betölteni a funkcióját, míg a bérlés mindig lehetőséget ad a választásra.

Felkeltette érdeklődésedet a síboxok kölcsönzése? Nálunk nem csak síeléshez szükséges felszerelést bérelhetsz, hanem az utazást is kényelmesebbé teheted, hiszen síboxok közül is válogathatsz! Többféle méret és kivitel, strapabíró kialakítás, megbízható minőség vár, ha úgy döntesz, hogy igénybe veszed szolgáltatásunkat.

síboxok kölcsönzése nálunk egyszerűbb, mint gondolnád! Ismerkedj meg a lehetőségekkel, és foglald le a felszerelésed minél előbb, hiszen kapacitásaink végesek! Várjuk megkeresésed!